Balans op alle niveaus

Balans op alle niveaus door mijn multi aanpak

Nieuw en Uniek in Nederland

Het specialisme van Sinc® is om tailormade en 1-op-1 te werken. Dit zorgt voor balans en maakt dat er intensief gekeken kan worden. Er is geen ruis of afleiding door de rust van de natuur en jij staat helemaal centraal. Door de Strategische Interventie is er een razendsnelle analyse mogelijk van waar het in essentie omgaat en ontstaat zicht op de koers voor de nieuwe bewegingen. De ervaring is dat het zeer ontspannen en rustige sessies zijn met grote impact op de korte en lange termijn: het brengt organisch structurele verandering door deze unieke aanpak die nieuw is in Nederland. Sinc® Coaching biedt training en coaching voor mensen die keuzes willen maken. Die toe zijn aan belangrijke beslissingen op het gebied van

 werk, relaties, gezin of een combinatie daarvan. Die klaar zijn om actie te ondernemen en een belangrijke verandering in gang te zetten, waarbij passie en plezier centraal staan.

Herken jij jezelf hierin?

Sinc® Coaching begeleidt je graag. We bieden je een interessant, down-to-earth programma waarin ruimte is voor humor en zelfrelativering. Maar het is ook een pittig traject dat vraagt om moed, nieuwsgierigheid en een sterke wil. Je moet het durven en ervoor open staan. Dan is SINC® perfect voor jou.

Balans - Sinc Coaching Buiten coaching en Strategische Interventie

Balans op alle niveau's met deze nieuwe en unieke aanpak.

De combinatie van Buitencoaching en Strategische interventie is een aanpak die nieuw is in Nederland.  Hier worden 2 krachtige instrumenten gecombineerd aangeboden. Sinc® neemt als eerste  de natuurwetten als uitgangspunt van alle coachings. De Strategische Interventie is een term die aangeeft dat er ingegrepen wordt in een situatie. Dat wil zeggen dat het werken op prioriteiten de tweede belangrijke leidraad is in de coachingssessies. Wanneer je een sessies bij Sinc® ondergaat, betekent het dat er altijd gestuurd wordt op balans en op realisatie van datgene wat de hoogste prioriteit heeft. Het is een interactieve vorm van coaching waar je zelf ook echt aan de slag gaat met datgene wat er in de sessies besproken is. De sessies gaan regelmatig gepaard met assignments. Dit zorgt ervoor dat je het ook concreet toepast en dat maakt de sessies zo effectief en krachtig en vooral op jouw maat gesneden. Dit geeft jou een boost en maakt dat je de moed en het vertrouwen krijgt om ook echt te realiseren wat er nodig is om je volgende level te bereiken. Dat is The Sinc Way®.

Wat is strategische interventie coaching?

Strategische Interventie (SI) is een directieve manier van coaching, die is gericht op het verkrijgen van balans door het wegwerken van obstakels en het nemen van kernbeslissingen, met een essentiële verandering tot gevolg. De Sinc® Strategische Interventie kent inmiddels meer dan 100 verschillende ‘blokken’, zodat altijd een combinatie kan worden gemaakt die past in jouw situatie. Als je je koers wilt bepalen, is de SI-methode ideaal. 

Met SI krijg je op een snelle en effectieve manier helder waar je naartoe wilt en welke obstakels je daarvoor moet overwinnen om balans te krijgen. Het vergt een uitgebreide opleiding. Niet iedere coach beheerst de SI-methode. Dat is ook logisch, want als SI-coach draag je bij aan essentiële beslissingen, die iemands leven ingrijpend kunnen veranderen. Zorgvuldigheid en maatwerk zijn daarom cruciaal. 

De natuur haalt het beste in je naar boven en zorgt voor harmonie

Gedaalde bloeddruk

De Natuur heeft direct invloed op je lichamelijke balans. De buitenlucht en de rust in de natuur werken direct in op je zenuwstelsel. Je lichaam komt tot rust door de natuurlijke prikkels. Dit is ook wetenschappelijk bewezen.

Je ziet dingen letterlijk helderder

Door de lichamelijke ontspanning ontstaat er ruimte. Hierdoor kan je bij een ander level van jezelf. Dit intuïtieve level maakt dat je anders en vaak ook veel creatiever kunt kijken en vooral voelen.

Geen afleidingen

Buiten zijn er alleen natuurlijke prikkels die niet verstoren maar juist ondersteunen en helpen in het vinden van betere beslissingen. De frisse lucht verhoogt je concentratie.​

Geen direct oogcontact

Door het buitenlopen is er niet direct oogcontact. Dit is een belangrijk aspect omdat je hierdoor in je eigen space blijft. Tegelijkertijd is het sparren en het vrijblijven van je blikveld, in letterlijke zin, belangrijk om een breed beeld te krijgen op mogelijkheden die er voor jou zijn in de toekomst.

Meer bij jezelf

De Natuur nodigt uit om thuis te komen bij jezelf. Als er core beslissingen genomen moeten worden, is het van belang dat dat ook je vertrekpunt is. Als je keuze op je eigen realiteit gebaseerd is, gaat het echt hout snijden en is succes verzekerd.

Leuker

Plezier is een van de belangrijkste elementen om verandering te realiseren. Wie durft te spelen juist ook in serieuze zaken koerst af op echt originele en unieke paden die echt bij je passen. De natuur nodigt uit tot speelsheid.

Afspraak?

Ben je op zoek naar een ‘in sinc’ leven met rust in je hoofd ? Waar je gaat doen waar jij goed in bent en wat je ook inspiratie oplevert? Boek dan nu een gratis intake