Sinc Basis training

Aanpak en doorbraak van oude gewoontes en denkpatronen die nodig zijn om nieuwe inspiratie en moed op te wekken.

Basis Training

De Basis Training® is een levensinvestering

De Basis Training® van Sinc® coaching omvat 7 wandelcoaching sessies waarbij je een vernieuwingsproces opstart in jezelf, voor je bedrijf of voor welk thema dat om verandering vraagt. Uitgangspunt is dat je zelf het belangrijkste ‘product’ bent. Daar begint alles. Door de wandelcoaching kom je in je eigen kracht, er wordt niets over het hoofd gezien. Dit zorgt dat je over je eigen grenzen gaat kijken en inspiratie krijgt voor nieuwe keuzes.  Door de Sinc Basis Training® kom je even in de ‘dug out’ van je bedrijf/leven terecht en kan je je speelveld gaan overzien. Er ontstaat verrassende visie op  nieuwe mogelijkheden. 

Door deze helicopterview in de natuur te doen, geeft dat niet alleen op mentaal niveau een nieuwe visie en essentiële input, ook in letterlijke zin geeft het een boost aan je fysieke lichaam. De aangereikte informatie en ervaringen die je krijgt, maakt dat dit met recht een levensinvestering is. De eerste 7  wandelcoaching sessies vormen de basis training en staan op zichzelf. Hierna is er een follow up mogelijk van wandel coachings voor het gevorderde en het master level. De timing is in overleg, met de kanttekening dat dit traject vraagt om procestijd. Uitroep van een enthousiaste manager: ‘Iedereen zou dit een keer moeten doen’. 

Wandelen boosts creativiteit

The Basis Training van Sinc® is de cruciale 1e stap

Je mind is je sterkste wapen in de strijd die het leven af en toe gewoon is. Het is het snelste ‘voertuig’ waar geen vergelijk van is ten opzichte van medicijnen of therapie. Je mind heeft een speed sneller dan het licht. Wanneer je bewust je mind gaat upgraden en het behandelt als je gouden schat, neem je leven letterlijk in eigen handen. Het is de diamant in jou die vaak onderschat en over het hoofd gezien wordt. Ja nog steeds! Het is ondanks deze meer bewustere tijden de verstopte bron in jouw systeem. Je mind is de belangrijkste en nummer 1 waar je heen moet om jezelf  te vitaliseren. Dat kan zonder jezelf te forceren in de Basis Training. Het heeft niet voor niets deze naam. Je kan het onmogelijke mogelijk maken na deze training. 

Je gaat zeker een betere weg vinden onder de leiding van Sinc coaching. Velen gingen je al voor. De opzet van de buitentraining is altijd speels van opzet zodat het altijd licht voelt waar aan gewerkt wordt.  De buitensessies lenen zich het beste voor om op een basic niveau de dingen die er echt toe doen aan te pakken. De Natuur is een grote hulp die ervoor zorgt dat echt dat boven komt drijven waar je iets mee moet. Tegelijkertijd inspireert de natuur ook om in alle breedte direct alle mogelijkheden voor nieuwe richtingen te gaan overzien en dat geeft nieuwe moed en perspectief. Dit maakt dat de buitensessies je alert en wakker maken en je zelfvertrouwen gaat groeien.

De Basis Training is een esset als echt leven je lief is

Organische aanpak en op prioriteiten

De Sinc aanpak zorgt ervoor dat je altijd comfortabel in je vel zit en dat datgene bij de kop gepakt gaat worden wat het eerst nodig is. Het werken op prioriteiten is het uitgangspunt voor alle walks. Forceren komt niet voor in ons woordenboek. Dat betekent niet dat je niet uitgedaagd gaat worden. Confrontaties horen er gewoon bij. Het specialisme van Sinc is dat je dit niet zo gaat voelen. Dit wordt bedoeld met een organische aanpak. Dit zorgt ervoor dat je als vanzelf in de volgende en beter werkende setting terecht komt. Je leven gaat prettig en naadloos aan voelen en zit als een goed passende jas of pak. De sessies zorgen ervoor dat er geen mogelijkheid over het hoofd gezien worden. Zaken komen aan het licht waar je nog niet eerder aan gedacht hebt.  Sinc® ziet erop toe dat het mogelijkheden zijn die echt bij jou en je situatie passen. Dat is een van de specialiteiten van Sinc® coaching  om net wat verder te kijken. Door de jarenlange ervaring en mijn brede intuïtieve ontwikkeling is het mogelijk tussen de regels te lezen en licht te schijnen op punten die je zelf nog of niet meer ziet. Pas als je iets ziet kan je er iets aan doen. Je leven en zaken gaan kloppen door deze aanpak. Sinc® gaat nooit voor een quick fix! Deze aanpak levert unieke en daarom zeer passende nieuwe inzichten op die concreet en direct in te passen zijn in je leven.

Ben je nieuwsgierig geworden

'Ik weet nu veel beter wat ik wel en niet wil. Ik heb nu de smaak te pakken en geef nu veel makkelijker mijn grenzen aan' financieel manager

De Walks zijn tailormade en dus speciaal gericht op jouw persoonlijke situatie. Jouw leven staat centraal in elke training.
Er wordt organisch en op prioriteiten gewerkt. Vantevoren krijg je een bericht met de locatie waar we afspreken.

Elke Walk bevat 2 tot 5 blokken (een blok kan gaan over realisatiegraad, denkkracht etc) waar je informatie, oefeningen en ervaringen opdoet die je leven een nieuwe richting gaan geven. Er wordt toegewerkt naar een In Sinc leven.

Om je te helpen in actie te komen op de belangrijkste punten die in de trainingen altijd naar boven komen, krijg je na de training een whatsapp of mail (afhankelijk van jouw voorkeur) met de onderwerpen.

Per mail ontvang je een Exercise File met opdrachten achtergronden soms aanvullende informatie op de training. De training geeft een enorme schat aan belangrijke informatie en om te zorgen dat je hiervan niets mist, ontvang je een gepersonaliseerd handboek in de post. Zo heb je altijd een naslagwerk.

Commitment en Openheid

Het enige wat je nodig hebt om alles uit deze Basis training te halen is commitment om voor verandering te gaan en een open houding. De training vraagt om even alles te vergeten wat je tot nu toe geleerd hebt. De Basis Training gaat een nieuwe toekomst creëren voor jouw leven. Dan is een schone lei het beste startpunt. De Natuur, Moon en ik doen de rest. 🙂

Gaan we op stap? Boek de training, je zult er geen spijt van krijgen. 

"Nieuwe groei begint met een schone lei - keer terug naar je kern en bouw vanuit je essentie op."

Basis Training

Prijs op aanvraag

Bonussen

De Bonussen worden 2 weken voor de aanvang van de training bekendgemaakt. Hou social media ook in de gaten.

Je kunt je tot 31 december 2021 24.00 nog inschrijven voor deze training voor de laatst keer dit jaar voor de prijs van 2021. Zie de wachtlijst hieronder. 

Schrijf je in voor de wachtlijst

De training begint in 2024 Wil jij zeker zijn van een plek voor deze training? Schrijf je dan in voor de wachtlijst, dan ben je als eerste op de hoogte. 

Iedereen die zich voor 31/12/2021 inschrijft kan mee voor de prijs van 2021. Wees op tijd. 

.