Online coaching

Bij Sinc® zit je goed in persoonlijk contact.

  • NIEUW Screeningsgesprek 
  • Boost consult 
  • Sparringsessie
  • Follow up/Terugkoppeling sessie                                                                                                                                                                                                              

Online coaching wordt op verschillende manieren ingezet. Een telefonisch consult of online op een specifiek thema. Aanvullend en terugkoppelend naar aanleiding van de Buitencoaching en Denktank. Tijdens een procestraject is ‘virtuele ondersteuning’ een vast onderdeel: Door email, sms, wa, zoom wordt het proces gevolgd om de rode draad te monitoren. Online coaching sessies worden ingezet om de continuïteit van een veranderingstraject te waarborgen. Hiermee blijft er altijd een vinger aan de pols en zijn er geen onderbrekingen in het proces. Met Sinc® Online Coaching is er altijd contact mogelijk. Efficiency is een belangrijk aspect van de Strategische Interventie en daardoor zijn er voor de online coaching een aantal gespreksmogelijkheden gecreëerd die altijd gericht zijn op het vinden van concrete oplossingen en het formuleren van te ondernemen acties. Uiteraard gelden onderstaande prijzen wanneer er een klantrelatie is bij Sinc® coaching is doordat er al een coachingtraject gevolgd werd. Een algemene eerste kennismaking intake gesprek voor nieuwe klanten is ALTIJD gratis de 1e 20 minuten. 

Bij Sinc zit je nooit stil.

NIEUW

Heb je actuele vragen waar je niet uit komt ? Kan je een reset gebruiken ? Ben je klaar voor nieuwe actie? Heb je een klankbord nodig? Wil je gewoon even Sparren. Dat kan met Sinc®. Sinc® heeft persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Lees hieronder wat de beste optie voor jou is.

Bel 06 42 83 35 29

Screeningsgesprek. In 20 minuten screen ik je op het belangrijkste obstakel zodat je overzicht krijgt wat er nodig is om in beweging te komen in welke situatie of welk thema je ook kiest. Doel is om tot inzicht te komen wat minimaal 1  bottleneck is die je in de weg zit. Dit geeft altijd een nieuwe invalshoek en dat geeft ruimte en nieuw perspectief. Hierna is een aansluitend Boost of Sparringsessie mogelijk om je actie of plan te gaan formuleren en natuurlijk kan je ook een los online consult van een uur boeken. Mooiste is als dat als Buitencoaching kan plaatsvinden  in de frisse lucht.

Boost gesprek is meestal een telefonisch gesprek als er een situatie is ontstaan met een dringend karakter en er behoefte is aan  directe ondersteuning. Een soort Rescue gesprek met als insteek minimaal 1 stap te formuleren in de goede richting. Doel is het versterken van vertrouwen en vinden van nieuwe moed. De duur van zo’n gesprek is in principe max. 20 minuten en resulteert meestal in een nieuwe afspraak voor een sessie en valt daarom dus in principe in de gratis tijd.             

 Sparring gesprek is een overleg of gesprek waar Sinc® gevraagd kan worden om mee te denken in een situatie, probleem of vraag waar meer tijd voor nodig is. De focus is altijd om tot een concreet resultaat te komen. Prioriteiten worden geformuleerd en acties vastgesteld  om tot een volgende stap in de situatie komen. Deze gesprekken duren maximaal 30 minuten. De eerste 20 minuten zijn gratis daarna geldt het normale tarief. Indien er naar aanleiding van het Sparringgesprek een afspraak gemaakt wordt is dit gesprek kosteloos tot 30 minuten.   

Follow up of Terugkoppeling is een online gesprek naar aanleiding van een Check Track, 360, Denktank of in kader van een procesbegeleiding. Dit zijn korte gesprekken van max 10 minuten. Deze vallen binnen de tarieven van de gelopen sessies. Hierna gaat het automatisch over in een Sparringgesprek waarbij de eerste 10 minuten nu ook weeer gratis zijn. Het is uiteraard ook mogelijk om een nieuwe (online) coaching af te spreken. 

Bij Sinc® sta je nooit stil.

Sinc® heeft de mogelijkheid alle producten die op deze site aangeboden worden om te zetten naar een online versie. Dit maakt dat er altijd doorgewerkt kan worden en er geen onderbrekingen zijn in het proces.

Vrijblijvende intake met een kop koffie?