Sinc Outside Eye®

Outside Eye Traject®

Einde van het 'Lonely at the top' tijdperk voor leiders

Het Ouside Eye traject® van Sinc® coaching is een programma waarin de Sinc Essential Training en procesbegeleiding voor essentiële veranderingen in je bedrijf en jouw leiderschap gaan zorgen. In dit  bruisende traject ga je een 180/360 draaien op je bedrijf.  Iedere maand is er 1 Buiten coaching van 1 tot 1,5 uur in de vrije natuur. Daarnaast heb je de mogelijkheid om via een speciale app 10 uur/5 dagen per week persoonlijk contact te hebben. Het is een nieuwe aanpak om nog meer uit de trainingen van Sinc te halen. Het is een transformationeel werkende aanpak voor alle lagen van het ondernemerschap. ‘No stone will be left unturned’. Alle lagen gaan aan bod komen. 

Dit is een diepte investering allereerst in jezelf. Bij jou begint alles. Jij bent de drijvende en stuwende kracht in je bedrijf. Het is common sense om daarin te investeren. Daarmee borg je direct de groei die ingezet gaat worden en gaat realiseren op elk terrein. Door iedere maand de helicopterview in de natuur te doen, geeft dat niet alleen op mentaal niveau een nieuwe visie en essentiële input, ook in letterlijke zin geeft het een boost aan je fysieke lichaam. De aangereikte informatie en ervaringen die je krijgt, gaan ervoor zorgen dat je zicht krijgt op het totale plaatje. De uitroep van een enthousiaste direcrteur: ‘Iedere ondernemer zou dit een keer moeten doen’. 

Het Outside Eye ® traject van Sinc is het geheime wapen in je dagelijkse management

Rust in je hoofd 

Backing/Input frisse blik  

Sparring

Kwaliteit van werk stijgt

Toename en ontwikkeling van je leiderschaps skills

Team spirit stijgt

Stress vermindering

Creatievere oplossingen

Focus op 180 en 360 zicht

Grotere voldoening in management

Stijging van bedrijfsresultaat 

Swag in je bedrijf

Sinc ziet wat jij (nog) niet ziet

Sparring Partner en Klankbord

Frisse blik vanaf de zijlijn

Als je leidinggevenden vraagt wat het lastigste is, krijg je steevast het volgende antwoord: ‘Het is lonely at the top’. Wed dat dit herkenbaar is. Denk je eens in hoe het zou zijn als je 10/5 toegang hebt tot iemand die je bedrijf van haver tot gort gaat kennen. Die er is als je met lastige beslissingen zit of een klankbord nodig hebt, juist met iemand die echt objectief is en niet in je bedrijf zit. Degene die de hand in je rug is, die meekijkt over je schouder, de persoon waar jij mee kan sparren. Degene die door de ‘outside’ positie niet ‘tunnelt’ en breed blijft kijken. Om die reden zeer out of the box kan meedenken. Dit is in de praktijk als kwaliteit verhogend gebleken voor zowel jouw persoonlijke balans als het resultaat op de werkvloer. Je mind is je sterkste wapen in de strijd, die de aard van het werk gewoon met zich meebrengt. Dit kan door de day-to-day belasting soms zwaar voelen. Het is geen luxe om jezelf zoiets te gunnen. Je mind is het snelste ‘voertuig’ en je gebruikt dit heel intensief in je werk.

Jouw mind heeft een speed sneller dan het licht. Wanneer je bewust je mind gaat upgraden en het behandelt als je gouden schat, zorg je voor je eigen upgrade. Het is de force in jou die ervoor zorgt dat je er meer uit gaat halen. Het Outside Eye® traject zorgt ervoor dat je in je sterkste opstelling komt te staan. Het is ondanks deze meer bewustere tijden de verstopte bron in jouw systeem. Je mind is de belangrijkste en nummer 1 die alle ondersteuning waard is. Dit is waar je het allemaal mee doet. Niet meer dan wijsheid om daarin je hoogste investering in te doen. Eens?  Dat is waar je heen moet om jezelf  te vitaliseren. Om in de hoogste staat van performance te komen. Dat verdient een top ondersteuning die zich terug gaat betalen in succes.  Dat kan zonder jezelf te forceren in dit traject. Je gaat nog meer het onmogelijke mogelijk maken met dit geheime wapen.

Ga graag met je in gesprek om je meer te vertellen.

The Outside Eye ® is een diepte investering in jezelf en je bedrijf.

The Outside Eye ®: een esset om alles uit je bedrijf te halen.

Organische aanpak en op echte prioriteiten

Aanpak en doorbraak van oude gewoontes en denkpatronen essentieel als je wilt groeien.

De Sinc aanpak zorgt ervoor dat je altijd comfortabel in je vel zit en dat datgene bij de kop gepakt gaat worden wat het eerst nodig is. Het werken op prioriteiten is het uitgangspunt voor het Outside Eye ® traject. Forceren komt niet voor in het woordenboek. Actie in de taxi wel. Dat betekent dat je uitgedaagd gaat worden. Confrontaties horen er gewoon bij. Het specialisme van Sinc is dat je dit niet zo gaat voelen. Dit wordt bedoeld met een organische aanpak. Dit zorgt ervoor dat je als vanzelf in de volgende en beter werkende setting terecht komt. Je werk als leider gaat prettig en naadloos aan voelen en zit als een goed passend pak of dress. Dit traject zorgt ervoor dat er geen mogelijkheid over het hoofd gezien worden. Zaken komen aan het licht waar je nog niet eerder aan gedacht hebt.  Sinc is door zijn positie bij uitstek in staat over de heg te blijven kijken waar jij wel focus moet hebben op dat wat er binnen de hekken gebeurd. Hiermee ben je letterlijk samen sterk en is die 180/360 binnen handbereik. Sinc® ziet erop toe dat het mogelijkheden zijn die echt bij jou, jouw product of dienst passen en dat geeft ook een katalyserende 

Voeg flow toe aan je bedrijf met dit traject

functie naar je team, werknemers en/of partners toe.  Dat is een van de specialiteiten van Sinc® coaching  om verder en vooral alvast om de hoek te kijken. Door de jarenlange ervaring en mijn brede intuïtieve ontwikkeling is het mogelijk tussen de regels te lezen en licht te schijnen op punten die je zelf nog, of niet meer, ziet. Dit is nodig om essentiële transformatie op te wekken.

Pas als je iets ziet, kan je er iets aan doen. Je leven en zaken gaan kloppen door deze aanpak. Sinc® gaat nooit voor een quick fix! Deze aanpak levert unieke en daarom zeer passende nieuwe inzichten op die concreet en direct in te passen zijn in je bedrijf. Dit heeft als effect dat je sneller zult zijn dan je concurrenten en je jezelf en (werk)omgeving gaat inspireren en dat voegt Swag toe.

Ben je nieuwsgierig geworden

De Walks zijn tailormade en dus speciaal gericht op jouw persoonlijke situatie. Jouw leven en werk staat centraal in elke training.
Er wordt organisch en op prioriteiten gewerkt. Van tevoren krijg je een bericht met de locatie waar we afspreken.

Elke Walk bevat 3 tot 5 blokken (een blok kan gaan over ) waar je informatie, oefeningen en ervaringen opdoet die je leven een nieuwe richting gaan geven. Er wordt toegewerkt naar een In Sinc (werk) leven.

Om je te helpen in actie te komen op de belangrijkste punten die in de trainingen altijd naar boven komen, krijg je na de training een whatsapp of mail (afhankelijk van jouw voorkeur) met de onderwerpen.

Via een speciale app heb je persoonlijk contact voor alle vragen, beslissingen, klankboarding, sparring die er nodig is. De bereikbaarheid is op basis van 10/5. Sinc staat bekend als een loyale partner die waar nodig en mogelijk ook het Sinc netwerk inzet om zaken te realiseren.

De Natuur ontspant, inspireert en brengt je oerkracht naar de oppervlakte.

Voor een nieuwe impuls in leiderschap en slagkracht

Je gaat zeker een betere weg vinden onder de leiding van dit Outside Eye traject. Velen gingen je al voor. Sinc zorgt ervoor dat het contact altijd speels blijft, zodat het altijd licht voelt waar aan gewerkt wordt.  Dat geeft energie die je nodig hebt om de hobbels die er zijn te nemen. De buitensessies lenen zich het beste voor om op een basic niveau de dingen die er echt toe doen aan te pakken. De Natuur is een grote hulp die ervoor zorgt dat echt dat naar boven komt drijven, waar je iets mee kan en ook moet. Tegelijkertijd inspireert de natuur ook om in alle breedte direct alle mogelijkheden voor nieuwe richtingen te gaan overzien en dat geeft naast inzichten ook weer nieuwe moed en een breder perspectief. Dit maakt dat de buitensessies je alert en wakker maken. Je zelfvertrouwen gaat groeien. Dat maakt dat je tot nog meer in staat bent. Iedere buitensessie is een boost voor je energie en de ervaring is dat je gevitaliseerd en bomvol ideeën het bos weer uitkomt. Elke keer weer.

Voor managers die 'flow' willen toevoegen.

Commitment en Openheid

Vanwege de positie is er een absoluut commitment op veiligheid en vertrouwen.  Het enige wat nodig is om alles uit dit traject te halen is commitment om voor verandering te gaan en een open houding. De training vraagt om even alles te vergeten wat je tot nu toe geleerd hebt. Het Outside Eye Traject gaat je persoonlijk een nieuwe toekomst brengen en een opschaling van je bedrijf. De Natuur en ik doen de rest. Commitment en openheid zijn van beiden kanten noodzakelijk. Sinc heeft een no-crap motto. Straight en duidelijk. Dat kan confronterend zijn, maar altijd in het licht van de verbetering van situaties, relaties en resultaat. Er wordt voor gezorgd dat je veilig je ei kwijt kunt en dat creëert flow. 

Gaan we op stap? Boek de training, je wilt dit hierna niet meer kwijt.

Outside Eye Traject

Schrijf je in voor de wachtlijst

De training begint vanaf half september weer. Wil jij zeker zijn van een plek voor deze training? Schrijf je dan in voor de wachtlijst, dan ben je als eerste op de hoogte. 

.