Linde

Sparringpartner en Outside Eye

Het vinden van je eigen weg geeft de grootste voldoening

Linde Terlingen

Over mij

LINDE - TSWP

Linde Terlingen is door de wol geverfd in het coachingsvak en in de Strategische Interventie Methodiek. Linde Terlingen is oprichter van Sinc® coaching. Vaste begeleider van de meeste trainings van Sinc®. Zij is door de wol geverfd in het coachingsvak. Linde heeft een achtergrond in reclame en marketing en deed veel ervaring op in de complementaire geneeskunst. Hiernaast is zij gecertificeerd als Strategisch Interventionist. Zij volgde haar opleiding aan het Robbins-Madanes Centre for Strategic Intervention in Portland in de Verenigde Staten en volgde survival trainingen in VS en Nederland. Zij geeft op maat coachings, trainingen en fungeert bij wijze van extended creative brain als Sparringpartner en Denktank. Linde introduceert Strategische Interventie bij Nederlandse coaches

Mijn Passie

Het is mijn passie om mensen te helpen betere levens te leiden. Ik ben overtuigd dat ieder mens door inzicht en bewustwording de mogelijkheid heeft om boven zichzelf uit te stijgen. Het enige wat daarvoor nodig is zicht op datgene wat je zelf nog niet ziet. Dat is waar ik in beeld kom. Ik fungeer als sparringpartner en een out side eye. De afgelopen 25 jaar heb ik met honderden mensen mogen werken. Heb mij op vele manieren getrained in het ‘lezen’ van situaties en mensen. Ontwikkeling, groei en verandering fascineert mij. Er leeft vaak een vaste overtuiging dat veranderen moeilijk is. Dat het iets vraagt, is duidelijk. Het doorbreken van sterke overtuigingen is iets waar ik in getraind ben en ervaring heb om dit in een nieuwe en constructieve richting te sturen. Dat is mijn grootste passie. Verandering wordt makkelijker als je mindset bewegelijk is. Je bent bij mij dus aan het goede adres als sparringpartner.

We veranderen vanaf het moment dat we geboren zijn elke seconde. Dat is een feit en we zijn daar eigenlijk gewoon goed in, het gaat in wezen vanzelf.  Ik vind dat het leukste, spannendste en meest bijzonderste uitgangspunt in het leven. Het geeft een regenboog aan mogelijkheden. Ik gebruik daarom vaak de metafoor van dat het enige dat hier nodig is dat je moet leren surfen op die ‘levens’ golf. Master het surfen is mijn credo. Inmiddels ben ik persoonlijk ook bedreven geraakt in dit ‘surf for life’ en vindt het niets leuker en dankbaarder dan dit over te brengen op andere mensen die hiervoor open staan. Surfen is de metafoor voor mij voor optimaal leven. Je klettert eindeloos van die plank en je zal er elke keer weer op moeten klimmen. Maar als je staat dan voel je echt dat je leeft ! Dat is pure voldoening Bovendien haal je er zo ook meer plezier uit. Plezier is het beste levenselixer, daar drijft alles op.

Niet iedere coach/sparringpartner beheerst de SI-methode. Het vergt een uitgebreide opleiding. Dat is ook logisch, want als SI-coach draag je bij aan essentiële beslissingen, die iemands leven ingrijpend kunnen veranderen. Zorgvuldigheid en maatwerk zijn daarom cruciaal.

Laat weten als je meer informatie wilt, ik kom graag met je in gesprek.

‘Vrijheid om te groeien geeft levenszin’

Mijn coachingsdoelen voor jou

  • Groei en ontwikkeling inzetten door informatie te geven en ervaringen over te dragen.
  • Doorbraken realiseren naar constructieve  gedrag- en denkpatronen.
  • Stimuleren van kernbeslissingen
  • Uitdagingen bieden voor het volgende niveau.
  • Focus richten op leven vanuit vrijheid.
  • Balans creëren vanuit de essentiële en natuurlijke principes.
  • Sturen op kracht, moed en zelfvertrouwen.
  • Stimuleren om er alles uit te halen.
  • Leven vanuit plezier en lichtheid.

‘Er bestaan geen problemen, het zijn uitdagingen’

Vrijblijvende intake met een kop koffie?