Buitencoaching

Wandel coaching is een essentiële tool als er een nieuwe richting nodig is.

Essential Training®

7 Walks ca 1 uur

De Essential Training ® is een levensinvestering

De Essential Training® van Sinc® coaching omvat 7 wandelcoaching sessies waarbij je een vernieuwingsproces opstart in jezelf, voor je bedrijf of voor welk thema dat om verandering vraagt. Uitgangspunt is dat je zelf het belangrijkste ‘product’ bent. Daar begint alles.

Door deze helicopterview in de natuur te doen, geeft dat niet alleen op mentaal niveau een nieuwe visie en essentiële input, ook in letterlijke zin geeft het een boost aan je fysieke lichaam. De aangereikte informatie en ervaringen die je krijgt, maakt dat dit met recht een levensinvestering is.

Check track®

1 uur

De Check Track levert een essentiele To Do lijst op en een vinger aan je pols

De Check Track Walk  van Sinc® coaching is een losse wandelcoaching van een uur waarin duidelijkheid komt over wat er nodig is in jouw situatie. Deze wandelcoaching sessie geeft direct rust en ontspanning. Vaak is er te weinig bewustzijn van zaken die, vaak onnodig, veel energie vragen. Door het uitlezen van jouw situatie is het voor mij mogelijk je concreet advies, te geven welke stappen er nodig zullen zijn om verbeteringen en verandering te gaan realiseren. In dit uur komen we tot een to do lijst van minimaal 3 actiepunten en bepalen ook de timing en maken een aanzet tot uitvoering. Het is een hele concrete sessie waardoor overzicht en perspectief gerealiseerd worden.

De Check Track Walk is goed om in hele korte tijd inzicht te krijgen in je belangrijkste obstakels. Je komt het bos uit met een heel helder beeld van wat nodig is om aan te pakken. Van de Check Track Walk krijg je veel energie, zin om aan de slag te gaan en de moed om door te pakken. Het geeft een gevoel dat je goed bezig bent en dat er geen zaken meer blijven liggen. Het is aan te raden deze Check Track een aantal keren per jaar te lopen. Het wordt ook vaak gebruikt als een eerste kennismaking. Het is dikwijls een opstap naar de Essentiele Training en kan tevens de aanleiding zijn om een Denktank te gaan doen.

360 * Walk

Dagdeel

De 360 graden Walk is een snelle manier voor inzicht op de korte termijn.

De 360 graden Walk van Sinc® coaching is een wandelcoaching programma van een dagdeel. De 360 Walk is een wandelcoaching waarin we een totaalplaatje maken van een situatie, thema of probleem. Deze sessie duurt een dagdeel en heeft een gedegen voorbereiding. Aan het eind heb je inzicht en overzicht van de nemen stappen volgens een concreet plan van aanpak. De 360 Walk richt zich primair op het creëren van doorbraken. De begeleiding van Sinc® is erop gericht dat dit organisch en dus als vanzelf ontstaat, uiteraard met behoud van keuzevrijheid. 

De 360 Walk is bedoeld om in een kort tijd een oplossing te vinden voor het probleem, richting te geven aan een thema of een concreet plan van aanpak te maken voor een situatie. De ervaring is dat deze vorm van coaching heel bevrijdend werkt. De 360 Walk kan ook het vervolg zijn op de Check Track Walk.  Uitbreiding van de 360 Walk is weer mogelijk door een heisessie te plannen. Een heisessie is meer een lifeplanningsdag die in principe 3 dagen duurt met een tussenpose van 1 a 2 maanden. Neem bij interesse hiervoor telefonisch contact op.

Vrijblijvende intake met een kop koffie?