Denktank

Een Sinc® Denktank en procesbegeleiding is een asset als je een vernieuwing wilt inzetten.

Brainstorm op basis van specifieke problematiek of thema, loopbaanverandering, nieuwe bedrijfsstrategie, team/relatie communicatie (NLP)

Denktank is ook een tailormade product van sinc® coaching en omvat minimaal 2 buiten-coaching en 3 strategische interventie en planningssessies. De samenstelling varieert al naar gelang het topic waar de Denktank op ingezet gaat worden en is dus modulair. De start van een Denktank is meestal een Check Track Walk. De strategische sessies vinden binnen plaats aan de keukentafel. Brainstorm, Mind en Moodmapping zijn een vast onderdeel

Assignments worden in iedere sessie gegeven en dit vraagt ook commitment tussen de sessies. De timing is in overleg. Sinc® ziet toe op een organische, op jouw situatie afgestemde, aanpak en zorgt voor de benodigde reminders. Specifiek onderdeel van de Sinc® procesbegeleiding is dat het netwerk van Sinc® ingezet kan worden.

Met de Sinc® Denktank ontwikkel je je beleid tot een uitvoerbaar plan.®

Een denktank is heel geschikt als je echt met een nieuwe situatie te maken hebt. Een verandering van loopbaan, relatie in team of prive of je wilt een nieuw product introduceren, een broodnodige beleidsverandering invoeren of een overname realiseren. Vaak is dit een actueel onderwerp en vraagt om concrete stappen. De buitensessies zijn ervoor om eerst in de breedte te gaan kijken wat de beste richting is en om inspiratie op te doen voor alle mogelijkheden. Tijdens de binnen sessies vormt zich het beleid en komt alles concreet op papier en vormt zich een plan van aanpak met minimaal 3 grote prioriteiten en een To do lijst voor de komende periode waaraan een timing gekoppeld is.

Procesbegeleiding

Sinc® Procesbegeleiding is cruciaal in een veranderingstraject.

Procesbegeleiding kan een follow up zijn na een Denktank of een Essentiele Training. Hier zijn verschillende mengvormen mogelijk. Vaak is hier ook een online traject aan gekoppeld. Procesbegeleiding kan ook op zichzelf staan. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij Sinc® coaching. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. In deze samenwerkingsvorm is de bereikbaarheid hoog. Reactie altijd binnen 48 uur. Procesbegeleiding is cruciaal in een veranderingstraject.

Brainstormsessies zijn een vast onderdeel en worden regelmatig ingezet. Een van de specialismes van Sinc® Coaching is de functie van de outside eye. Op moment dat er een traject aangegaan wordt, is er grote commitment om mee te denken. Sinc® is gewend en ervaren om zich hier ook pro actief op te stellen. Hierdoor zijn de contactmomenten in deze coachingsvorm het meest divers. Afhankelijk van de behoefte worden er Walks, Strategische Sessies of online ondersteuning ingezet.

Brainstormsessies zijn een vast onderdeel van de Sinc® Procesbegeleiding coaching

De Brainstormsessies zorgen ervoor dat er geen mogelijkheid over het hoofd gezien worden. Zaken komen aan het licht waar je nog niet eerder aan gedacht hebt.  Sinc® ziet erop toe dat het mogelijkheden zijn die echt bij jou en je situatie passen. Dat is een van de specialiteiten van Sinc® coaching  om net wat verder te kijken. Door de jarenlange ervaring en mijn brede intuitieve ontwikkeling is het mogelijk tussen de regels te lezen en licht te schijnen op punten die je zelf niet meer ziet. Pas als je iets ziet kan je er iets aan doen. Je zaken gaan kloppen door deze aanpak. Sinc® gaat nooit voor een quick fix!  Mind en moodmapping worden ook onder de instrumenten van Sinc®. Dit zijn onderdelen van Brainstormsessies  waarbij de Moodmapping een uitvinding van Sinc® is. Deze leveren vaak voor jou unieke en daarom zeer passende  nieuwe inzichten op 

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een brainstormsessie of bel mij gewoon. 

Vrijblijvende intake met een kop koffie?